Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Story - брой 50/2013

Story - брой 50/2013

 
(11 гласа)

Жана Бергендорф: Детето ми умираше

В откровена изповед пред списание Story звездата от X Factor Жана Бергендорф разкри шокиращата новина, че преди време е щяла да изгуби сина си Леон.

Това се случило след като момченцето претърпяло операция на сърцето, която за малко не му коствала живота. Имал неправилна циркулация на кръвта и вместо да отиде в дробовете, тя се връща в лявата камера на сърцето. Това била част от диагнозата, която чула тогава Жана.

„Беше по-големият ад, защото детето ми умираше. За мен това беше най-трудният момент и най-дългият ден в живота ми, защото не знаех дали ще ми го върнат жив и здрав. И това беше нещото, което ме преобърна“, спомня си за най-кошмарния си момент Жана.

Кой е причината звездата от X Factor да вземе крайното решение да се раздели с бащата на сина си, можете да разберете само в новия брой на списание Story.

1.99 лв е-списание Абонирай се
Вземи 1 брой

Изтегли Откъс


  • Наличен формат: PDF
  • Защита: DRM
  • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
    Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

    Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

    Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.

Още за избраното списание

Детайли за списанието :
Година: 2013
ISSN: 2013-1312-8191-50
Поредица: Story

Ревю

„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story

Коментари от потребители:


×