Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Bulgarian Cuisine

Bulgarian Cuisine

(6 гласа)

A second edition in English of the book awarded with the distinction “Best Book About Regional Cuisine” given by the prestigious International Foundation “Gurman” with a head office in Madrid.



  • Наличен формат: ePub
  • Защита: DRM
  • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
    Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

    Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

    Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.
  • Печатна книга: 8.00 лв
  • Спестявате с е-книга: 13%

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Колибри
Година: 2011
ISBN: 978-619-150-087-1

За автора


Раймонд Вагенщайн
Име:
Раймонд Вагенщайн

Биография:

Раймонд Вагенщайн е работил 15 години като кинокритик, журналист и киносценарист. Автор е на няколкостотин статии и рецензии. От 1990 г. е управител на издателство „Колибри“. Директор е на Международния панаир на книгата в София.

Електронни книги за download от същия жанр

Коментари от потребители:


×