Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Твоето име е жена

Твоето име е жена

(3 гласа)

ТВОЕТО ИМЕ Е ЖЕНА е модерен роман, разчупващ познатия стандарт на писане. С типичния си лаконичен стил и усет към детайла, Кисьов изгражда два удивително силни образа – Елън и Симеон. Случайната им среща е като искра, възпламенила непредсказуема страст. Изкусно преплетени, пъзелите от различни истории неусетно се наместват в гигантска пъстра мозайка. Сякаш на шега, с леко иронична усмивка, авторът ни провокира любопитно да надникнем в колоритната вселена на съвременния мъж. Обогатен с жив диалог, зареден емоционално, романът пулсира в ритъма и многообразието на нашето време. Или както казва Христо Бойчев: „Стефан Кисьов е един от малкото писатели на прехода, които пишат за непреходни неща.”

Другите за него:

Стефан Кисьов е един от големите български писатели. /Виктор Пасков, в-к Дума/

Стефан Кисьов е от най-добрите български автори. /Игнасио Видал-Фолк, испански писател и журналист, в-к Ел Паис/

Стефан Кисьов? That's cool! /Лора Шумкова, в-к Литературен форум/ • Наличен формат: ePub
 • Защита: DRM
 • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
  Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

  Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

  Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.
 • Печатна книга: 8.00 лв
 • Спестявате с е-книга: 25%

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Ера
ISBN: 978-954-9395-69-3

За автора


Стефан Кисьов
Име:
Стефан Кисьов
Дата на раждане:
30.04.1963
Роден град:
Стара Загора

Биография:

 Стефан Кисьов е роден на 30.04.1963 в гр. Стара Загора, където завършва средното си образование в местната френска гимназия.

Работил е като електромонтьор в трамваен парк, шлосер в химкомбинат, администратор в хотел по Черноморието, сценичен работник в Старозагорската опера, сервитьор в НДК (и резиденция „Бояна“), бил е емигрант в Швейцария, учил е в Пловдивския и в Софийския университети, и в Сорбоната в Париж, бил е журналист на свободна практика в няколко столични вестника.

Автор е на романите „Джубокс“, „Никъде нищо“, „Не будете сомнамбула“, "Екзекуторът" (награда на фондация „ВИК“ за български роман на 2004), „Твоето име е жена“, „Воайорът и квартирантката“, „Тайната на рицаря Капулети“, както и на сборник с разкази "Един сервитьор в резиденция Бояна".

Има и една пиеса, играна от Благоевградския театър - „Особености на българския национален секс“ (оригинално заглавие „Гларуси“). Има публикувани и многобройни разкази.

Коментари от потребители:


×