Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Чародейката

Тайните на безсмъртния Никола Фламел: Чародейката

Автор: Майкъл Скот
(18 гласа)

Сан Франциско:

Никола и Пернел Фламел знаят, че краят на дълголетното им съществуване наближава – остава им само един ден живот. Вълшебницата и легендарният Алхимик са готови да защитават Сан Франциско до последния си дъх, подпомагани от бога на войната и закрилник на човечеството Марс и могъщия и мъдър древен Один. Заедно те трябва да спрат чудовищата от Алкатраз, преди да са унищожили всичко по пътя си.

Ще се справят ли защитниците на хората, или ще станат свидетели на началото на края на човешката раса?

Дану Талис :

Следвайки д-р Джон Дий и Вирджиния Деър, Софи и Джош се озовават на древния остров Дану Талис преди десет хиляди години. Именно там започва и свършва битката за разрушаването на царството на Тъмните древни и оцеляването на съвременния свят.

На този ден битката за Дану Талис ще бъде спечелена или изгубена. Но ще се обединят ли близнаците? Или древното пророчество, според което единият ще спаси света, а другият ще го унищожи, ще се сбъдне?

Изправени пред съдбовен избор, Джош и Софи ще осъзнаят, че за да постъпят правилно, трябва да следват сърцата си. На края на невероятното приключение близнаците ще разберат кои са в действителност...  • Наличен формат: ePub
  • Защита: DRM
  • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
    Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

    Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

    Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Хермес
Година: 2013
ISBN: 978-954-26-1171-4

За автора


Майкъл Скот
Име:
Майкъл Скот
Дата на раждане:
1959 г.
Роден град:
Дъблин

Биография:

Ирландският писател Майкъл Скот, наричан в родината си „Островният крал на жанра фентъзи” е роден в град Дъблин през 1959 година. Изключителен специалист по световни митологии, той се запалва по приказните, магични и чудновати истории когато става продавач на старинни, антикварни и редки книги. В тях той открива невероятните и странни легенди на келтите, народа, от който ирландците произхождат и така се запалил по митологията – първо тази на своята родина, а после и по световните.

Скот написал няколко сборника с ирландски фоклор – неговата книга „Ирландски митове и легенди” е издадена и у нас. На български е издаден и прочутият му фентъзи роман от 1985 година, „Келтска одисея”. Той е едно от произведенията му в любимият ни жанр, в който той пише още от 80-те години. Писал е книги както за деца, така и за юноши, а също така и за възрастни – в началото на 90-те години пише няколко романа на ужаса. Те обаче не са попречили на библиотекарите в Ирландия да му благодарят за „невероятният му принос в развитието на детската литература”. Принос, който не свършва и до днес, тъй като по всичко личи, че най-доброто от него – поредицата „Тайните на Безмъртния Николас Фламел” тепърва предстои. Книгите от поредицата  моментално влязоха в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс”.

Майкъл Скот е превеждан на над 20 езика. Дългата му кариера го е утвърдила като един от най-големите фоклористи и фентъзи писатели днес...

Електронни книги за download от същия жанр

Коментари от потребители:


×