Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Седмата посока

Седмата посока

(7 гласа)

Преди време срещнах въпроса: „Колко посоки има в света?”

Бях сигурна, че всеки знае отговора. Нали живеем в триизмерен свят – те са 6: изток, запад, север, юг, нагоре и надолу. Оказа се, че верният отговор е 7.

И че има още една, СЕДМА ПОСОКА, и тя се нарича НАВЪТРЕ. Оттам започва пътят към Дома - към Създателя и към Себе си! Път труден, предизвикателен и уникален за всеки, избрал да върви по него!

Преди две години срещнах една жена, която получаваше послания от Духовните Учители. Попивах топлите, мъдри думи и утолявах десетилетната си жажда за Божествено знание, мъдрост и Безусловна Любов. В онзи един час си пожелах от все сърце да чуя този любящ глас лично, без посредник. Обещах си, когато това стане, да не го задържа за себе си, а да го споделя със света!

Това правя тук и сега!

Надявам се споделянето на моя път - от невежество и страдание, до радост, мир, изобилие и Любов, с нещо да бъде полезно на всеки, търсещ връзката с Извора!

Нека пребъдат Любовта и Светлината за всички ни!

0.00 лв е-книга Свали

Още за избраната книга

За автора


Жанет Орфану
Име:
Жанет Орфану
Дата на раждане:
25.08.1963 г.
Роден град:
Асеновград

Биография:

Жанет Орфану e родена в Асеновград.По професия е икономист (МИО), занимава се с международни компании, финансови съвети, консултации, инвенстиране.

Хобита са и езотерика, духовност, кубинска салса.
 

Коментари от потребители:


×