Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Преди да стана Боб

Преди да стана Боб

(166 гласа)

След успеха на двете книги за спасителното приятелството между уличния музикант Джеймс Боуен и неговия котарак, идва ред и на детската книга „Преди да стана Боб”.

Както издава и самото заглавие, това е приказка за преживелиците на Боб, преди Джеймс да го намери болен и ранен.

Написана с топлота и оптимизъм, книгата разказва за неочаквания обрат в съдбата на Боб, когато той трябва да тръгне да търси нов дом с надеждата някой отново да го заобича.  • Наличен формат: PDF
  • Защита: DRM
  • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
    Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

    Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

    Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Книгопис
Година: 2014
Страници: 33
ISBN: 978-619-7067-25-5

За автора


Джеймс Боуен
Име:
Джеймс Боуен
Дата на раждане:
15.03.1979
Роден град:
Съри, Англия

Биография:

Историята на Боб и Джеймс започва в Лондон през 2007-ма година. През една  мартенска нощ пред вратата на апартамента на Джеймс се появява оранжев котарак в окаяно състояние, болен и умиращ от глад. По това време Джеймс се бори със зависимостта си от наркотици и не е склонен да се грижи за котка. Започва да търси стопаните на бедното коте, но разбира, че  всъщност котаракът е уличен.

 
Джеймс започва да се грижи за него, въпреки скромните си приходи. Той му купува лекарства и храна и скоро Боб се възстановява напълно. След това Джеймс Боуен решава да пусне котката на свобода, но това не се случва, тъй като Боб не иска да се отдели и за секунда от него. В крайна сметка Джеймс решава да задържи Боб, защото винаги е обичал котките.
Име:
Гари Дженкинс

Електронни книги за download от същия жанр

Коментари от потребители:


×