Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Крес

Крес

(143 гласа)

Героите са същите, но не съвсем - Кулата, в която е затворена Рапунцел, е сателит, обикалящ в орбита около Земята.

И, в търсене на истината, тя не може да си позволи да спусне косата си или да отслаби защитата си. Дори в бъдещето приказките започват с „Имало едно време...“.

В третата част на бестселър поредицата "Лунните хроники", Синдер, Скарлет, Вълка и Трън имат брилянтен план - да свалят кралица Левана. Но, както всеки добър план, и този се проваля.

И единствената надежда за бегълците е Крес - затворена от години от чародейците на кралицата, сега момичето е на път да спечели свободата си. Но на каква цена?  • Наличен формат: ePub
  • Защита: DRM
  • Съвместимост: всички устройства за ел.книги, с изключениe на Amazon Kindle.
    Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

    Известно изключение има за Amazon Kindle. На таблетите Kindle Fire може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

    Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран - Kindle Touch, Kindle Keyboard и Kindle Simple, поради факта, че това е против политиката на Amazon.com.

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Година: 2014
ISBN: 978-954-27-1162-9

За автора


Име:
Мариса Мейър

Биография:

Мариса Мейър е родена в Такома, Вашингтон. Дипломира се като бакалавър по творческо писане и детска литература в Тихоокеанския лутерански университет. Магистърската си степен по книгоиздаване получава от университета Пейс. Работи като редактор, преди да се отдаде изцяло на писането.

Признава, че освен книгите и четенето сред интересите й са пътешествията, хубавите вина и ловът на антики.

Днес, Мариса живее в Такома със съпруга си и трите си котки.

Коментари от потребители:


×