Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Гласът на Орела - Светът на североамериканските индианци

-15%

Гласът на Орела - Светът на североамериканските индианци

(2 гласа)

Добри идеи, добри сънища, добри картини танцуват в Света. Минават през Световете. Стигат до животните, растенията, птиците, камъните и хората. Потоци и реки, и дъждове, и морета. Вода! Кръвта на Земята! Животни, птици, растения, хора - всички ние сме направени от едни и същи елементи. Направени сме от земя, вода, огън и въздух. Всички живеем върху една Земя, която храни всички ни, пием от водите на тази Земя и дишаме въздуха на тази Земя. И ние сме деца на една Майка - Земята и един Баща - Небето. И сме свързани помежду си и сме роднини.

Напътствията на Уакан Танка (Великата Тайна) стигат до нас по различни начини. Идеите, сънищата, картините, които очите на съзнанието ни виждат, са част от тези начини. И тези сънувани, видени напътствия и уроци ни се дават, за да бъдем Истински Хора. За да имаме добър живот, за да споделяме научените уроци с всички останали човешки същества. И за да втъчем тези уроци в живота си, който да стане и да бъде живот, изпълнен всяка минута от съзнанието и усещането за Свещеност.

Един от начините да разбереш как Да Живееш е да получиш уроците си от сънуването, от картините, които Вели-ката Тайна ни изпраща. Една от пътеките е Сънохващачът - Същество, което помага добрите мисли и идеи да бъдат уловени. Да, той е Същество, защото е жив както всички останали наши роднини в тази Вселена, направена от Създателя. Е, искате ли да си направите Сънохващач? Тогава продължете пътуването и нека с приключения бъде изпълнен животът ви!

4.25 лв
Намалена от: 5.00 лв е-книга Поръчай

Изтегли Откъс


Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Шамбала
Година: 2001
ISBN: 100-01-947

Коментари от потребители:


×