Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Въжеиграчът Карой

Въжеиграчът Карой

(5 гласа)

Тази книга тежи с всичките си страници. „Въжеиграчът Карой” ще ви вкара в светове създадени от непокорни думи и ще ви върне забравеното удоволствие от четенето. Разказите са разделени тематично: „Плажът”, „Optimistic SF”, “До вчера”, “Surreal & Sublime”.
Лятото и морето ще ви залеят в „Плажа”, където големите истории се случват внезапно и на другия ден пясъкът е невъзмутимо равен.
В “Surreal & Sublime” странни събития стават на неочаквани места, оживлението е всеобщо и очакването на Карой довежда до непоносимо напрежение, в което деликатните хора говорят с коремите си, а миглите на красавиците създават непоносима мараня.
В „Optimistic SF” и “До вчера” историите се случват, но не изобщо. Специално! И силата им нараства така, че мрежата от думи едва ги удържа. Любомир Николов обаче знае как да плете мрежи. Доказателство е и наградата „Чудомир 2008”
  • Наличен формат: ePub
 • Защита: Няма
 • Съвместимост: всички устройства за ел.книги.
  Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

  За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

  Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.
 • Печатна книга: 12.00 лв
 • Спестявате с е-книга: 34%

Още за избраната книга

Детайли за книгата :
Издател: Библио.бг
Година: 2009
ISBN: 978-954-2806-08-0

За автора


Любомир Николов
Име:
Любомир Николов
Роден град:
София

Биография:

Любомир Павлов Николов е роден в гр.София.

Любомир Николов е автор на сборниците с разкази „Въжеиграчът Карой” изд. Сиела и „Очи на сляп, език на болен” изд. Жанет 45, номинирани за наградата Хеликон през 2010 и 2012г, както и на сборника с новели „Слънчев бряг – код жълто” изд. Сиела.  

Носител е на наградата „Чудомир” и на други литературни награди. Публикувал е в „Капитал Лайт", „Труд”, „Литературен вестник”, „ Новинар”, и в списанията „ЛИК”, “Сега”, „Съвременник", „Знаци”, „Страница”, „Море”, както и в няколко български и чужди антологии.

Разкази на Любомир Николов са публикувани на английски в списанията за фантастика „Marginal Boundaries” и „UNSTUCK“, а също и на испански и словашки език. 
 

Електронни книги за download от същия жанр

Коментари от потребители:


×