Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Виж! Бургас - брой 23/2014

Виж! Бургас - брой 23/2014

 
(0 гласа)

Лятото чука на вратата ни и културният живот в града се раздвижи. Това съвсем не е новина, но пък е хубаво, че имаме повод да си го кажем. А ако все пак ви трябват доказателство, то прочетете докрай книжката, която държите в ръцете си.

Два големи фестивала предстоят през юни в Бургас. „Четящият човек“ отново ще насочи фокуса към литературата, а подарък за всички четящи хора в града ще бъде и концертът на Миленита, с който ще се открие фестивалът. „Включи града“ за първа година ще се проведе през юни, а за първи път той ще разчита изцяло на общинско финансиране. Резултатът от тези промени предстои да разберем.

За тези от вас, които са не просто публика, но и създатели на културни проекти, също има две интересни събития. Първото от тях – „Кислород“, ще продължи през целия месец като целта е независимият културен сектор в града най-накрая да се консолидира и да подобри организационния си капацитет. Вече тече и записването за лятната „Академия на изкуствата“, която за девети път ще събере известни и не чак толкова известни творци от България и чужбина в Созопол.

В рубриките ни пък сме ви подготивили велопътешествия, интервюта с интерсните и вдъхновени личности и един разказ на млад български автор, който наистина заслужава внимание.

Прекрасен юни от екипа на "Виж! Бургас"!

0.00 лв е-списание Свали

Още за избраното списание

Детайли за списанието :
Издател: Creative Cat Design
Година: 2014
ISSN: 100-01-46519
Поредица: Виж! Бургас

Ревю

"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!

Коментари от потребители:


×