Tози сайт е в тестова версия.
Libro.bg - Първата Българска платформа за самопубликуване на електронни книги
Влез в профила си: Вход | Регистрация | en

Виж! Бургас - брой 21/2014

Виж! Бургас - брой 21/2014

 
(0 гласа)

В новият брой на "Виж! Бургас" границата на въображението са звездите. Именно те ще вдъхновят смелите изследователи, които ще се включат в предизвикателството Space Apps Challenge, чиито домакин в града ще бъде Природо-математическата гимназия. В книжката ще откриете подробности и за нестандартния подарък, който Община Бургас ще направи на бургазлии за Великден, курса по интегрирани маркетингови комуникации, който ще вдъхнови бизнеса в града, новата версия на постановката „Когато котката я няма“, която очакваме само месец след премиерата си и в нашия град.

Интервютата в броя също са звездни. Накъде след „Под прикритие?" – отговорът на Йоанна Темелкова, която в сериала играе ролята на Ния Туджарова, ще откриете в рубриката „В кадър“. Барабанистът на D2 Васил Вутев разказва за гостуването си в Бургас, новите проекти и последния албум на D2. И разговор с един изключително вдъхновен фотограф и пътешественик, който търси връзката между езика и изображението – Антония Иванова, в рубриката „Кой говори“. И още в априлската книжка – съвременна проза, спомен за кораба „Чайка“, много усмихнати лица и любопитни акценти.

Усмихнат април от екипа на "Виж! Бургас"!

0.00 лв е-списание Свали

Още за избраното списание

Детайли за списанието :
Издател: Creative Cat Design
Година: 2014
ISSN: 100-01-45592
Поредица: Виж! Бургас

Ревю

"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!

Коментари от потребители:


×